Om lisensen

Funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

En tillatelse en tidsbegrenset rett til å bruke Kaspersky Small Office Security, gitt i henhold til vilkårene i den signerte lisensavtalen (lisensavtalen for sluttbrukere).

Omfanget av tjenester og gyldighetsperiode avhenger av lisensen som programmet brukes under.

Følgende lisenstyper er gitt:

Før du kjøper en lisens kan du få tak i en gratis prøveversjon av Kaspersky Small Office Security. Prøveversjonen av Kaspersky Small Office Security vil ha full funksjonalitet i løpet av en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden er utløpt, deaktiveres alle funksjonene i Kaspersky Small Office Security. Du må kjøpe en lisens for å kunne fortsette å bruke programmet.

Kaspersky Small Office Security kan installeres på følgende enheter:

En lisens for Kaspersky Small Office Security gir deg rett til å bruke Kaspersky Password Manager.

Du får også tilgang til behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security for å administrere beskyttelsen av enheten.